THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

13 August 2007

Σας βλέπω...

Όλους εσάς που οδηγείτε νυσταγμένοι κάθε πρωι.
Οι περισσότεροι πηγαίνετε στη δουλειά, εξ ου και το σούπερ μουρτζούφλικο ύφος, τα τρελά νεύρα κλπ.
Αν έχετε ήδη πάρει την άδειά σας, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Επίσης και αν έχετε στείλει τη φαμίλια στο χωριό και ζείτε το revival της μπακουρο-επανάστασής σας. Σας παρατηρώ να σκαλίζετε τις μύτες σας νομίζοντας οτι δε σας βλέπει κανείς και σας οραματίζομαι χαλαρά στον καναπέ, σε Αλ Μπάντι κατάσταση, με το ένα χέρι μέσα στο (κίτρινο μπροστά, καφέ πίσω) σώβρακο, να κάνετε ζάπινγκ στα τσοντοκάναλα, ενώ γύρω σας συσσωρεύονται σε οροσειρές κουτάκια μπύρας και πακέτα απο το μοναδικό ανοιχτό ντελιβεράδικο της γειτονιάς "Ο Μερακλής".
Έχετε διάθεση να πλακωθείτε με όλους τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, ιδίως δε με αυτούς που φέρουν βαλίτσες, σακ βουαγιάζ και το χαζό χαμόγελο που φωνάζει απο χιλιόμετρα "ΦΕΥΓΩ ΚΟΡΟΪΔΑΑΑΑ".
Αν δεν είστε μόνοι στο όχημα και δεν κουβαλάτε την προίκα σας, τότε είστε σίγουρα οικονομικοί μετανάστες απο ποιός-ξέρει-πού. Ένας απο την παρέα έχει αγοράσει μεταχειρισμένο hyundai, στο οποίο βάζετε βερεσέ βενζίνη για να πηγαίνετε άνετα στη δουλειά σας. Βέβαια, το "άνετα" είναι μια έννοια σχετική, γιατί πόσο άνετα μπορεί να χωρέσουν έξι άτομα στο hyundai; Δεν έχετε καμία διάθεση να πλακωθείτε με κανέναν, γιατί το αφεντικό σας ξεπατώνει 16 ώρες την ημέρα, 7 μέρες τη βδομάδα και δε σας έχει μείνει κουράγιο ούτε να κατουρήσετε. Με έκπληξη διαπιστώνετε οτι οι άλλοι έχουν διάθεση να πλακωθούν μαζί σας, κι αυτό δεν οφείλεται στα ρατσιστικά τους αισθήματα - που είναι και πολύ trendy τελευταία - αλλά στην ελαφρώς αλλούτερη οδηγική σας συμπεριφορά.
Οι γυναίκες αισθάνεστε πολύ μπάζα, αφού όλο το χειμώνα δε βρήκατε ένα γκόμενο της προκοπής να σας πάρει με το άσπρο του κότερο - ή έστω με το F/B "Βόηθα Παναγιά" - μακριά απ' αυτή την κόλαση, σε μέρη εξωτικά κι ονειρεμένα, ενώ ταυτόχρονα να σας τραγουδά "ωωω κρουαζιέρα θα σε πάαωω". Αντί γι' αυτό, βρίσκεστε κολλημένες μέσα στο Matiz σας, χρώματος σαπουνί, φορώντας το σούπερ καλοκαιρινό συνολάκι με όλα του τα αξεσουάρ γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί σήμερα να τρακάρετε (κυριολεκτικά) τον τέλειο γκόμενο. Προσηλωμένες στο στόχο σας, κοζάρετε επιμελώς ό,τι έχει απομείνει να κυκλοφορεί σε αρσενικό. Απελπίζεστε και αποφασίζετε να πνίξετε τον πόνο σας βάφοντας νύχι.
Ναι, είμαι λίγο κακιά σήμερα, το ξέρω.
Είναι που μετράω μέρες ως το Σάββατο, οπότε έχω το ακαταλόγιστο.
Είναι επίσης που βαριέμαι αφόρητα στη διαδρομή για τη δουλειά, το λεωφορείο είναι άδειο, στο ράδιο παίζουν όλες οι τελευταίες σκυλομαλακίες, οπότε την πληρώνουν οι οδηγοί της Μεσογείων...
Καλή εβδομάδα!
PS: Κάτι σας έχει πιάσει όλους τώρα τελευταία κι έχετε μπερδέψει το δρόμο με πίστα για συγκρουόμενα έτσι;
Δεν εξηγείται αλλιώς. Όλοι κάπου κοπανάτε - σε κάδους, κολωνάκια, στον μπροστινό, στον πισινό. Ιδίως στο παρκάρισμα, γίνεται της πουτάνας απο κοπανήματα. Και έχετε και μία χαρακτηριστική "δε γαμιέται" άνεση! Ανεξήγητο...

2 comments:

[Germanos] said...

Συναδελφισα ψαρεμπορισα (ξερεις οτι δουλευα σε γνωστο ψαράδικο ?)
ηταν το πιο απολαυστικο post στην ιστορια σου ως μπλόγκερ ....

Effie said...

Συνάδελφε ψαρέμπορα (???) δε σε πιάνω - ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο πάντως ;>
(Μα τί shκ@τ@, μόνο εμείς οι 2 έχουμε ξεμείνει εδώ???)