THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

15 January 2007

Truth well told




Ας υποθέσουμε οτι είσαι ένας ανυποψίαστος πολίτης αυτής της ρημαδοχώρας.




Ας υποθέσουμε επίσης οτι, ψάχνοντας εναγωνίως στο ημερολόγιο την επόμενη αργία μετά τη χριστουγεννοπρωτοχρονιά (αγαπημένη ενασχόληση των πρώτων ημερών του χρόνου), ανακαλύπτεις το υπέροχο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.




Και αποφασίζεις να κάνεις ένα ταξιδάκι λ.χ. στη Θεσσαλονίκη (ναι, τόσο εξωτικά!).




Και έχεις δει πρόσφατα και τη - γαμάτη κατά τα άλλα - διαφήμιση της Aegean (pink your majesty, pink!) για πτήσεις εσωτερικού απο €19. Και ψήνεσαι...




Και πρωί πρωί τη Δευτέρα μπαίνεις στο site της εν λόγω εταιρείας να δεις τί παίζει.




Και κάπου εδώ αρχίζει ένα προσωπικό δράμα...




Γιατί άντε να δεχθώ πως λόγω προσφοράς, συγκεκριμένου τριημέρου κλπ, είναι λογικό τα πιο πολλά φτηνιάρικα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί και να έχουν ξεμείνει κάτι πτήσεις "γαλατάδικες", τύπου 6:30 τα χαράματα.




Αλλά οι φόροι, οι επίναυλοι και οι λοιπές παπαριές να ξεπερνούν την αξία του εισιτηρίου Ε ΟΧΙ - έλεος πια! Και για του λόγου το αληθές:




Με κλικ μεγαλώνει - νομίζω...

Είπαμε, ωραίος ο Ελ. Βενιζέλ, αποκτήσαμε επιτέλους κι εμείς ένα αξιοπρεπές αεροδρόμιο, να μη χαζεύουμε στα εξωτερικά σαν τους φτωχούς συγγενείς, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά!!!





Εννοείται πως δε ρίχνω το φταίξιμο στην Aegean - ίσα ίσα, μια χαρά εταιρεία είναι, σερβίρει κι ωραία σαντουιτσάκια! Απλώς αισθάνομαι πάρα μα πάρα πολύ μαλάκας ως ήδη φορολογούμενος πολίτης να φεσώνομαι κι απο πάνω τις μίζες του κάθε εργολάβου για ένα ταξίδι 45'....





Ούφ! Τα 'πα και ξαλάφρωσα λιγάκι





5 comments:

YO!Reeka's said...

αστα μην τα συζητάς. έπρεπε να διατηρήσουν το ελληνικό και να μας δίνουν επιλογή. θέλετε να φύγετε από τριτοκοσμικό αεροδρόμιο με 50 ευρώ λιγότερα; ή θέλετε να πληρώνετε; (πάλι παρέμβαση έκανα ο άτιμος)

Georgia said...

Δε μεγαλώνει με "κλικ" αλλά για να ποστάρεις φαντάζομαι ότι δεν στοιχίζει μόνο 19 ευρώ τελικά μόνο! Σωστά? ;)

gsus said...

Και τα τρένα τι τα' κανε ο θεός;
Αν δεν βρεις και εισιτήριο μπορείς να ταξιδέψεις και όλη τη διαδρομή όρθιος.

Effie said...

Πω πω πικραμένοι που μαζευτήκαμεεε!!!

gelίνο, σωστό σε βρίσκω, αλλά ξεχνάς τους εργολάβους που θα αναλάβουν να χτίσουν ό,τι σκατά χτίζουν τελοσπάντων στο χώρο του πρώην αεροδρομίου - με το αζημίωτο φυσικά, μην ξεχνιόμαστε...

τζωρτζίνι ΣΩΣΤΑ ΒΡΕ! Κερδίζεις ένα σαντουιτσάκι deluxe ;>>>
Γύρω στα 80 ευρουδάκια και κάτι ψιλά βγαίνει πήγαινε-έλα (απο 19+19=38!!)

Βρε gsus (βοήθειά μας...), δεν αντιλέγω, και με γαϊδούρι μπορείς να πας, και με τα πόδια επίσης (με διπλό bonus: ΚΑΙ θα σε δει το σοϊ σου παράθυρο το βράδυ στις ειδήσεις ΚΑΙ οι κωλιακοί θα γίνουν πέτρα μέχρι να φτάσεις - αν φτάσεις ποτέ...)

avissos said...

to xeirotero den einai oi mizes tou kathe ergolavou, alla i diafimisi pou feswnesai gia mia mlkia pou telika den aksizei!