THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

26 July 2006

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας....

...είναι απλά το πιο κιτς αναμνηστικό που έχουν αντικρίσει ποτέ τα ταλαίπωρα ματάκια μου! Το έφερε ένας φίλος απο τη Μήλο και το είδα ξαφνικά πρωί πρωί επάνω στο γραφείο.

Πρώτη αντίδραση: ο απόλυτος τρόμος! Δεύτερη; Ακόμη γελάω!!!

Δηλαδή κάποιος ανώμαλος νους εκεί στη μακρινή Μήλο (σού 'ρχομαι, 14+σήμερα έμειναν-ααααχ!) οραματίστηκε τα μύδια, τα κυδώνια, τις γυαλιστερές και τα υπόλοιπα οστρακοειδή του βυθού και της άμμου να παίζουν μπιρίμπα τα βραδάκια πάνω σε μία αχιβάδα! Τί να πεις, φαντασία είναι αυτή...

Ελπίζω να βγαίνει κάποια άκρη απο τις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν πολύ βιαστικά και εν μέσω Άγγλων οικονομολόγων του 18ου αιώνα να μαλλιοτραβιούνται για τις συνθήκες εργασίας στις φάμπρικες. Ναι, καλά το καταλάβατε - τραβάω ένα μεταφραστικό κουπί άνευ προηγουμένου, αλλά μου ήταν αδύνατον να μη μοιραστώ μαζί σας αυτό το τόσο cute τερατούργημα.

Να το κι απο διαφορετική γωνία, μπας και σας διαφωτίσω:






3 comments:

Effie said...

Μάλλον μπιρίμπα. Αφενός είναι τέσσερις και κλείνει το καρεδάκι,αφετέρου ο ένας είναι λίγο κλεφτράκος και έχει κρυμμένο ένα 2 (που ως γνωστόν στη μπιρίμπα είναι μπαλαντέρ - πώς φαίνεται ο άνθρωπος που έχει σοβαρά ενδιαφέροντα...!)

Katerina said...

ΜΠΑΧΑΧΑ
Η πεταλίδα κλέβει!!
Την κόβω εγώ με το πονηρό το βλέμμα...

Effie said...

Καλά είναι απίστευτο - ακόμα γελάω κάθε φορά που το βλέπω!!!