THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

14 November 2007

Ισοπέδωση

Η κοτσάνα στην ελληνική τηλεόραση είναι παράξενο πράγμα: εκεί που την περιμένεις από την Άντζελα, σου 'ρχεται από κάτι άτομα που μέχρι και σοβαρά θα μπορούσες να τα χαρακτηρίσεις.
Τα παρακάτω ακούστηκαν χτες βράδυ, σε εκπομπή σούπερ υψηλής τηλεθέασης το πρώτο, σε πραγματικά σοβαρή σειρά ντοκυμαντέρ το δεύτερο. Σας τα παραθέτω ασχολίαστα (edit: σχεδόν-άνθρωπος είμαι κι εγώ, πόσο να κρατηθώ;) , γιατί το κάρμα μου είναι πολύ βεβαρυμένο τώρα τελευταία και δε με παίρνει γι' άλλο μπινελίκωμα.
  • Στο "παράθυρο" παίζουν εικόνες αρχείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο Λάκης, με βλέμμα ηρωικό και πένθιμο, σχολιάζει: "Τα παιδιά που θα κάνουν επεισόδια στη φετινή πορεία, θα τα πούμε 'αλήτες' και 'κωλόπαιδα'. Έτσι αποκαλούσαν και τότε οι μεγαλύτεροι τα παιδιά που έκαναν κατάληψη στο Πολυτεχνείο". Συγχαρητήρια κυρ Λάκη μας! Κερδίσατε το Όσκαρ πρωτότυπης μεθόδου καπηλείας μίας εικόνας-σύμβολο για πολύ κόσμο, αποφεύγοντας το χιλιοτραγουδισμένο "κρεμόμουν κι εγώ απ' τα κάγκελα"...
  • Σε εκπομπή έρευνας σχετικά με την κοκαϊνη και το πώς άτομα προβεβλημένα απο τα ΜΜΕ κάνουν χρήση του ναρκωτικού και το επιβάλλουν με τη μορφή "μόδας", χωρίς ποτέ κανείς τους να τιμωρείται γι' αυτό. Σε σχετική ερώτηση, γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών (ποιός από τους δύο είναι καραφλός, ο Πανούτσος ή ο Καρπετόπουλος; Ε αυτός!) απαντά: "Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος ενοχλείται όταν μαθεύεται οτι κάποια πιτσιρίκα μοντέλα σνιφάρει! Στην τελική δεν ενοχλεί κανέναν, μόνο στον εαυτό της κάνει κακό! Προσωπικά, προτιμώ τη μοντέλα που είναι βουτηγμένη στην κόκα από τον ταρίφα που με μπουκώνει στο καυσαέριο με τη χαλασμένη του εξάτμιση". Χμμμ... Για να δούμε: πόσα κοριτσάκια βλέπουν τη μοντέλα ως πρότυπο; Τον ταρίφα;...

8 comments:

Anonymous said...

γιατί, τι το κακό έχει η κόκα;
:D

BioLogos said...

ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.Αν ο παπάρας που θα βάλει τη στρητ μηχανή του μέσα στο σχολείο/σχολή και την είδε επαναστάτης της κλανιάς...

Όσο για τα μοντέλα βουτηγμένα στην κόκα, βασικά δεν ξέρω κανένα.Κι αν κάποιος έχει σαν πρότυπο ένα γλαστροειδές μοντέλο τότε πάλι υπάρχει πρόβλημα.

Για τις παραπάνω 2 περιπτώσεις ατόμων η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Dastardly Kinkajou said...

Καλά ο Λαζό κάνει το χειρότερο λαϊκισμό από καταβολής κόσμου, από τον Αρναούτογλου που κράζει είναι χίλιες φορές χειρότερος. Αυτός ο ψεύτικος κόμπος στη φωνή και το δάκρυ που στέκεται στη βλεφαρίδα τον καθιστούν εξόχως αηδιαστικό. Και οι νέοι και τα νέα παιδιά και η νεολαία και παπάρια μάντολες. Ξεχνάει που μέχρι χτες έσκουζε σα θειά για την AGB και το κράτος του ΠΑΣΟΚ που συνωμοτούσαν για να τον αδικήσουν και τώρα σατιρίζει (my ass) τη Ρούλα και τη Μαλιωτάκη. Εύγε!

Τώρα για το θέμα προτύπων, ήμουν πάντα της άποψης ότι είναι να το'χει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες, όλες μικρές θέλαμε να γίνουμε τραγουδίστριες, ηθοποιές και κάτι καλλιτεχνικό τέλος πάντων αλλά ούτε στην κόκα πέσαμε ούτε τις βίζιτες αρχίσαμε.

exitmusician said...

Δυστυχώς στην ελληνική τηλεόραση η παπαρολογία πάει σύννεφο. Ο Λαζόπουλος μου είναι αντιπαθής για τη συνεχή ποδηγέτηση ενός κοινού που θέλει να βρίσκει κάποιον να θαυμάζει.

Effie said...

Και τελικά θα μείνω με την απορία: ποιός είναι ο Πανούτσος και ποιός ο Καρπετόπουλος...

Dastardly Kinkajou said...

Ο Πανούτσος είναι ο καραφλός (αλλά όχι αγαθός) γίγαντας. Ο Καρπετόπουλος είναι ο πιο νέος με όλο το τριχωτό άθικτο.

Effie said...

Γι' αυτό σ' αγαπάω βρε κουτό - κι ας είσαι και μουρμουριάρα...
;>>

Dastardly Kinkajou said...

Γκρινιάζω άρα υπάρχω!