THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

16 November 2006

e-διαδηλώστε για τα αδέσποτα!!!


Με κλικ στον τίτλο, συμμετέχετε στην e-διαδήλωση για την επιβολή της ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ νομοθεσίας για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζωάκια.
Κάντε το - θα σας κοστίσει μόνο 2 λεπτά απο το χρόνο σας!
Και που ξέρεις; Μπορεί κάτι να γίνει τελικά.......

08 November 2006

Στο φανάρι

Ζέστη.
Κόσμος.
Κίνηση.
Panic.
Και ξαφνικά....
Χέρι μπουκάρει απο το παράθυρο.
Το χέρι έχει και ιδιοκτήτη - ένα δύσμοιρο Πακιστανό.
Δύσμοιρος βαρεμένος Πακιστανός πετάει στο κεφάλι του συνοδηγού λευκό φάκελο.
Ανυποψίαστος συνοδηγός ανοίγει φάκελο και.........
Enjoy - χωρίς λοιπά σχόλια:








Δήλωση τροχαίου ατυχήματος

ΘΕΪΚΟΘΕΪΚΟΘΕΪΚΟΘΕΪΚΟ!!!!!!!!! Ευχαριστώ Μπούφι μου!

07 November 2006

De-motivational / Επαγγέλματα που χάνονται

ΣτΜ1: Το παρόν postάκι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στον κακομοίρη που κατέληξε εδώ ψάχνοντας στο Google "δουλειές για κονόμα"!!! Αγαπούλα, στο χρώσταγα - αλλά κι εσύ βρε παιδί μου, πας να κονομήσεις με Google search; Δε γίνονται αυτά τα πράματα...
ΣτΜ2: Ψιτ! ΕΕΕΕΕΕ εσένα λέω, που μου έστειλες το κειμενάκι που ακολουθεί. Να σε πω, καλός με φαίνεσαι - είσαι να το κάνουμε συνεταιρικό το blogάκι? (και το ρουχομάγαζο που λέγαμε - μην ξεχνιόμαστε!)

ΣτΜ3 (για τους ομοίους μου που βλέπουν αριθμούς και υπολογισμούς και αλλάζουν πεζοδρόμιο): αγαπητά μου παιδιά, μην τρομάξετε μόλις ξεκινήσετε να διαβάζετε και τα παρατήσετε - οι πράξεις είναι πολύ πολύ πολύ απλές (μέχρι κι εγώ μπορώ να τις παρακολουθήσω!) και το conclusion θα σας στείλει για βρούβες - and that's a promise!!!

Γιαααααα πάμε:

Εστω ένας κουλουρτζής ο οποίος αγοράζει 80 κουλούρια x 0,14€ = 11,20€, με 2,8€ συνολική έκπτωση και 9% ΦΠΑ επί της τελικής τιμής (0,756€) που τελικά του στοιχίζουν 9,156 €.

Τα πουλάει προς 0,50€ το ένα, δηλαδή σύνολο 80 x 0,50€=40,00€.

Τα 80 κουλούρια πωλούνται καθημερινά σε ένα κτήριο μιας μεγάλης εταιρείας, και αν υποθέσουμε οτι ο ίδιος κουλουρτζής πουλάει κουλούρια σε (τουλάχιστον) 5 τέτοια κτήρια καθημερινά (σημειώστε οτι ο κουλουρτζής αφήνει τις σακούλες με τα κουλούρια το πρωί και περνάει το μεσημέρι για να πάρει τα χρήματα που αφήνουν οι πελάτες σε ένα ποτηράκι), έχουμε σε μηνιαίο επίπεδο έσοδα (5 εταιρείες) x (25 εργάσιμες ημέρες) x (40,00€) = 5.000 €(Ω ΝΑΙ!!!), και έξοδα 5 x 25 x 9,156 = 1.144,5 €, δηλαδή ΚΑΘΑΡΑ μηνιαία έσοδα= 3.855,50 € .

Φυσικά ο κουλουρτζής δεν εκδίδει απόδειξη για κανένα από τα κουλούρια που πουλάει, ούτε έχει μαγαζί δηλαδή λειτουργικά έξοδα, διαθέτει μόνο (??) ένα τρίκυκλο μηχανάκι.

Σας φαίνεται τρελό; Και όμως, πρόκειται για τον κουλουρτζή τού κτηρίου μας, του οποίου τα κουλούρια γίνονται ανάρπαστα και ο οποίος είναι ένας κακομοίρης (στην εμφάνιση) αλλοδαπός που αγοράζει με τιμολόγια και διαθέτει ΑΦΜ. Ο εν λόγω κύριος ξέχασε ένα τιμολόγιο μέσα στην σακούλα με τα κουλούρια κι έτσι μάθαμε πώς ζει.

ΑΝΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.....